Busenkel tosca med glass och hallon
Små vita krispiga tulpaner gör entré och pumporna är på väg ut. Vi eldar ner ljusen i orange, har packat ner spindelväv och spindlar och mellanlandar lite innan advent.
Mysmiddag så här mitt i veckan och barnen har fixat en favorit till efterrätt.
Busenkel tosca med glass och trädgårdens hallon.
1,5 dl flagad mandel
75 gram smör
3/4 dl socker
1 msk mjölk
2 tsk vetemjöl
Blanda allt och smält i en kastrull. Låt det ej koka för då "sockrar" det sig. Strö ut bär, skiva vaniljglass över och klicka sedan ut toscasmeten. Ställ in i frysen en timme och servera sedan. Jättegott!!
Mysmiddag så här mitt i veckan och barnen har fixat en favorit till efterrätt.
Busenkel tosca med glass och trädgårdens hallon.
1,5 dl flagad mandel
75 gram smör
3/4 dl socker
1 msk mjölk
2 tsk vetemjöl
Blanda allt och smält i en kastrull. Låt det ej koka för då "sockrar" det sig. Strö ut bär, skiva vaniljglass över och klicka sedan ut toscasmeten. Ställ in i frysen en timme och servera sedan. Jättegott!!
Guldkant på vardagen och frasiga tulpaner redan. Ser så mysigt ut och lyxigt med hallon från trädgården.
SvaraRaderaHa det så gott
Anette
Ja, det gäller att ta alla chanser till lite extra mys :) Ha det så bra du med Anette!
SvaraRadera